آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

اردوغان: حملات اسرائیل به غزه جنایت علیه بشریت است

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه حملات رژیم صهیونیستی به غزه، جنایت جنگی و علیه بشریت است، گفت: کسانی که مرتکب چنین جنایاتی می‌شوند باید بر اساس قوانین بین‌المللی محاکمه شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه که جمعه در اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل (COP ۲۸) در پایتخت امارات متحده عربی سخن می‌گفت، افزود: حملات (رژیم) اسرائیل که منجر به کشته شدن بیش از ۱۶ هزار فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک بودند، به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

 

وی افزود: ترکیه همیشه در همه بحران‌ها از برقراری صلح حمایت و برای دست یافتن به راه‌حل‌های عادلانه تلاش کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری آناتولی، در نشست سال ۲۰۲۳ اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل که در چارچوب کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد تغییرات اقلیمی (UNFCCC) در دبی در حال برگزاری است و تا روز ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) ادامه خواهد داشت، بیش از ۱۸۰ نفر از سران کشور‌های جهان حضور دارند.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بست و منطقه را بمباران کرد.

 

نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه در اولین روز از پایان آتش‌بس در غزه، حملات همه‌جانبه خود علیه شهروندان این باریکه را از سر گرفته و بیش از ۱۷۸ فلسطینی را به شهادت رساندند.

 

نیرو‌های مقاومت فلسطین و لبنان نیز در پاسخ به این جنایت‌ها تجمعات نظامیان صهیونیستی را هدف قرار دادند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار